Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Unul dintre deserturile mele preferate de vară este tiramisù. Se face rapid, nu necesită preparare termică, iar gustul este absolut minunat.
În maximum 15 minute terminăm de făcut tiramisù-ul, apoi îl punem în frigider unde îl vom lăsa să se odihnească minimum 6 ore. Dacă doriți, îl puteți lăsa în frigider peste noapte, a doua zi va avea o aromă de vis și o consistență perfectă.
Vă recomand să folosiți piersici din compot, nu proaspete. Sunt atât de parfumate! Eu am avut un borcan de piersici în compot FineLife și mascarpone FineLife. Le-am cumpărat de la magazinul meu de încredere, LaDoiPași.
Haideți să vedem cum se face acest delicios tiramisù. Neaparat să îl încercați în această vară. Pentru că este o rețetă foarte simplă, puteți să îi implicați și pe cei mici la preparare. Se vor distra de minune!
Tiramisù cu piersici – Mod de preparare
Urmărește rețetă aici:
Se serveste rece, este delicioasa!
Pofta buna!
Ai zice că ce mare lucru să faci o mâncărică de cartofi! Dar, ca să iasă ca la bunica, e nevoie de câteva secrete: de la cum să nimerești textura potr...
Vezi rețeta completăPane-ul este un tip de preparat culinar în care un ingredient de bază (poate fi orice: pui, vită, pește, fructe de mare, legume, cascaval, brânză) este ac...
Vezi rețeta completăÎn luna iubirii vă invităm la un desert! Și ca să nu ne complicăm prea mult, hai să facem unul pe care îl știm deja, doar că puțin diferit, mai spect...
Vezi rețeta completăPare simplu să faci o pâine: amesteci făină, apă, drojdie și sare. Și totuși sunt atâtea feluri în care ea poate să iasă: mai bine crescută sau mai...
Vezi rețeta completă