Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Unul dintre deserturile mele preferate de vară este tiramisù. Se face rapid, nu necesită preparare termică, iar gustul este absolut minunat.
În maximum 15 minute terminăm de făcut tiramisù-ul, apoi îl punem în frigider unde îl vom lăsa să se odihnească minimum 6 ore. Dacă doriÈ›i, îl puteÈ›i lăsa în frigider peste noapte, a doua zi va avea o aromă de vis È™i o consistență perfectă.
Vă recomand să folosiÈ›i piersici din compot, nu proaspete. Sunt atât de parfumate! Eu am avut un borcan de piersici în compot FineLife È™i mascarpone FineLife. Le-am cumpărat de la magazinul meu de încredere, LaDoiPaÈ™i.
HaideÈ›i să vedem cum se face acest delicios tiramisù. Neaparat să îl încercaÈ›i în această vară. Pentru că este o reÈ›etă foarte simplă, puteÈ›i să îi implicaÈ›i È™i pe cei mici la preparare. Se vor distra de minune!
Tiramisù cu piersici – Mod de preparare
Urmărește rețetă aici:
Se serveste rece, este delicioasa!
Pofta buna!
Când afară este frig, plouă și se întunecă mult mai devreme nu avem prea multe opțiuni decât să stăm la căldură, acasă, și să ne pregătim ceva b...
Vezi reÈ›eta completăTapioca este un tip de făină fără gluten obÈ›inută din rădăcinile de cassava (manioc sau yuca), o plantă originară din America de Sud, dar cultivată È...
Vezi rețeta completăToamna vine nu doar cu puțină răcoare, miros de ploaie și copaci îmbrăcați colorat, dar și cu legume și fructe de sezon.
Vezi rețeta completăUneori ajungi foarte obosit seara, acasă și parcă ai mânca ceva delicios, dar nu mai ai foarte multă energie ca să gătești. De aceea, ar fi util să șt...
Vezi rețeta completă