Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Separă gălbenuÈ™urile de albuÈ™uri. Într-un vas, bate gălbenuÈ™urile cu două treimi din cantitatea de zahăr È™i adaugă făina. Amestecă până se omogenizează bine, după care adaugă uleiul, morcovii daÈ›i pe răzătoare, stafidele, nucile, scorÈ›iÈ™oara, nucÈ™oara, praful de copt È™i sarea. Amestecă toate ingredientele până obÈ›ii o cremă omogenă.
Acum, separat, bate albuÈ™urile împreună cu restul de zahăr, până obÈ›ii o spumă tare. Încorporează treptat È™i lent spuma de albuÈ™uri cu restul compoziÈ›iei. AtenÈ›ie, este important să amesteci cât mai puÈ›in, dar lent, pentru a te asigura că nu se lasă albuÈ™ul, iar blatul tortului nu creÈ™te È™i nu devine atât de pufos pe cât ar trebui.
Acum, alege forma pentru copt, tapetează cu puÈ›in unt È™i făină. Este indicat să alegi o formă rotundă È™i înaltă.
CompoziÈ›ia formată trebuie turnată în forma de copt, iar totul se pune la cuptorul încins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 40 de minute.
Amestecă toate ingredientele pentru cremă cu ajutorul unui mixer È™i pune compoziÈ›ia la frigider, până când este gata blatul.
După ce s-a copt blatul, scoate-l din formă È™i lasă-l să se răcească. După ce s-a răcit, taie-l pe orizontală în două sau trei foi.
Fiecare foaie se unge cu cremă și deasupra cremei se mai pot presăra nuci sau stafide.
La final, tortul de morcovi poate fi ornat cum dorești. Peste restul de cremă poți presăra nuci, coajă de portocală rasă sau ciocolată.
Dacă nu ai È™tiut până acum că morcovii se potrivesc de minune într-un desert făcut în casă, îÈ›i spunem noi. Cel mai bun dulce pe care îl poÈ›i pregăti pentru a-È›i impresiona invitaÈ›ii este reÈ›eta de carrot cake cu cremă de brânză. Cu un gust È™i o aromă aparte, tortul va fi vedeta serii. Notează-È›i ingredientele È™i pregăteÈ™te-te să faci cel mai bun tort de morcovi cu cremă de brânză.
Se serveste rece, este delicioasa!
Pofta buna!
Când afară este frig, plouă și se întunecă mult mai devreme nu avem prea multe opțiuni decât să stăm la căldură, acasă, și să ne pregătim ceva b...
Vezi reÈ›eta completăTapioca este un tip de făină fără gluten obÈ›inută din rădăcinile de cassava (manioc sau yuca), o plantă originară din America de Sud, dar cultivată È...
Vezi rețeta completăToamna vine nu doar cu puțină răcoare, miros de ploaie și copaci îmbrăcați colorat, dar și cu legume și fructe de sezon.
Vezi rețeta completăUneori ajungi foarte obosit seara, acasă și parcă ai mânca ceva delicios, dar nu mai ai foarte multă energie ca să gătești. De aceea, ar fi util să șt...
Vezi rețeta completă