Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Modul de preparare al umpluturii
Curățăm și spălăm bine legumele după care începem prepararea umpluturii.
Pasul 1: Tăiem mărunt ardeiul și ciupercile.
Pasul 2: Tocăm ceapa, mărarul și pătrunjelul.
Pasul 3: Pisăm usturoiul.
Pasul 4: Dăm prin răzătoare cartofii, morcovii, dovlecelul. Peste toate acesta punem sare. Punem legumele într-o strecurătoare și presăm bine pentru a ieși de apă.
Pasul 5: Adăugăm pe rând și restul ingredientelor și amestecăm compoziția până ce devine omogenă.
Pasul 6: Lăsăm compoziția să stea 15 minute.
Cum pregătim chiftelele
Pasul 1: Luăm câte o lingură din compoziție și formăm chiftelele cu mâna.
Pasul 2: Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.
Coacerea și servirea
Pasul 1: Punem chiftele la copt în tavă. Putem unge înainte cu puțin ulei.
Pasul 2: Le lăsăm la copt la 180 de grade pentru aproximativ 35 de minute până se rumenesc la exterior.
Se mănâncă în mod obișnuit calde, dar sunt foarte bune și reci.
Chiftelele de legume la cuptor merg foarte bine cu sos tzatziki. Îl poți prepara foarte ușor și pe acesta acasă. Găsești rețeta aici.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Când ai poftă de ceva dulce, dar nu vrei să stai în căldura din bucătărie, deserturile fără coacere sunt o idee excelentă! Există rețete rapide, uș...
Vezi rețeta completăVara este așa de cald că nu prea ne vine să mâncăm prea mult și nici să stăm prea mult în bucătărie. De aceea, ne-am gândit să venim în întâmpin...
Vezi rețeta completăCocktailurile te duc cu gândul la distracție sau relaxare, în orice loc sau moment le-ai savura, așa că merită să încerci câteva rețete. Pentru gustul...
Vezi rețeta completăSmoothie-ul este o băutură bazată pe legume și/sau fructe proaspete, mixate cu ajutorul unui blender, la care se pot adăuga diverse alte ingrediente...
Vezi rețeta completă