Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Modul de preparare al umpluturii
Curățăm și spălăm bine legumele după care începem prepararea umpluturii.
Pasul 1: Tăiem mărunt ardeiul și ciupercile.
Pasul 2: Tocăm ceapa, mărarul și pătrunjelul.
Pasul 3: Pisăm usturoiul.
Pasul 4: Dăm prin răzătoare cartofii, morcovii, dovlecelul. Peste toate acesta punem sare. Punem legumele într-o strecurătoare și presăm bine pentru a ieși de apă.
Pasul 5: Adăugăm pe rând și restul ingredientelor și amestecăm compoziția până ce devine omogenă.
Pasul 6: Lăsăm compoziția să stea 15 minute.
Cum pregătim chiftelele
Pasul 1: Luăm câte o lingură din compoziție și formăm chiftelele cu mâna.
Pasul 2: Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.
Coacerea și servirea
Pasul 1: Punem chiftele la copt în tavă. Putem unge înainte cu puțin ulei.
Pasul 2: Le lăsăm la copt la 180 de grade pentru aproximativ 35 de minute până se rumenesc la exterior.
Se mănâncă în mod obișnuit calde, dar sunt foarte bune și reci.
Chiftelele de legume la cuptor merg foarte bine cu sos tzatziki. Îl poți prepara foarte ușor și pe acesta acasă. Găsești rețeta aici.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Biscuiții lui Moș Crăciun au devenit o tradiție și în casele multor români, dar și o bucurie pe care o împărtășim cu cei mici. Pe lângă distracț...
Vezi rețeta completăPentru zilele în care nu ai timp să gătești ceva laborios, avem soluția! Salata de paste este un preparat pentru întreaga familie, ușor de realizat, gust...
Vezi rețeta completăSavurează un mic dejun rapid, delicios, și hrănitor. Ai nevoie doar de câteva ingrediente proaspete și o pâine bună și gustoasă!
Vezi rețeta completăOuă în Purgatoriu este o rețetă apetisantă, economică și foarte ușor de gătit. Având origini antice napoletane, acest preparat este foarte iubit în t...
Vezi rețeta completă