Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Modul de preparare al umpluturii
Curățăm È™i spălăm bine legumele după care începem prepararea umpluturii.
Pasul 1: Tăiem mărunt ardeiul și ciupercile.
Pasul 2: Tocăm ceapa, mărarul și pătrunjelul.
Pasul 3: Pisăm usturoiul.
Pasul 4: Dăm prin răzătoare cartofii, morcovii, dovlecelul. Peste toate acesta punem sare. Punem legumele într-o strecurătoare È™i presăm bine pentru a ieÈ™i de apă.
Pasul 5: Adăugăm pe rând È™i restul ingredientelor È™i amestecăm compoziÈ›ia până ce devine omogenă.
Pasul 6: Lăsăm compoziția să stea 15 minute.
Cum pregătim chiftelele
Pasul 1: Luăm câte o lingură din compoziÈ›ie È™i formăm chiftelele cu mâna.
Pasul 2: Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.
Coacerea și servirea
Pasul 1: Punem chiftele la copt în tavă. Putem unge înainte cu puÈ›in ulei.
Pasul 2: Le lăsăm la copt la 180 de grade pentru aproximativ 35 de minute până se rumenesc la exterior.
Se mănâncă în mod obiÈ™nuit calde, dar sunt foarte bune È™i reci.
Chiftelele de legume la cuptor merg foarte bine cu sos tzatziki. Îl poÈ›i prepara foarte uÈ™or È™i pe acesta acasă. GăseÈ™ti reÈ›eta aici.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Când afară este frig, plouă și se întunecă mult mai devreme nu avem prea multe opțiuni decât să stăm la căldură, acasă, și să ne pregătim ceva b...
Vezi reÈ›eta completăTapioca este un tip de făină fără gluten obÈ›inută din rădăcinile de cassava (manioc sau yuca), o plantă originară din America de Sud, dar cultivată È...
Vezi rețeta completăToamna vine nu doar cu puțină răcoare, miros de ploaie și copaci îmbrăcați colorat, dar și cu legume și fructe de sezon.
Vezi rețeta completăUneori ajungi foarte obosit seara, acasă și parcă ai mânca ceva delicios, dar nu mai ai foarte multă energie ca să gătești. De aceea, ar fi util să șt...
Vezi rețeta completă