Sfaturi

Felicitări DIY pe care să le pregătești cu copilul pentru luna martie

February 28, 2020

« înapoi la sfaturi

Se apropie 8 martie, Ziua Mamei, cel mai bun moment pentru a le arăta tuturor mamelor iubirea necondiționată pe care le-o purtăm. Și pentru că niciun cadou nu este mai valoros decât propriile gânduri așternute pe hârtie colorată, astăzi te învățăm cum să faci felicitări pentru 8 martie. Felicitări făcute manual special pentru mame!

Felicitări de 8 martie făcute manual

Felicitări de 8 martie făcute manual

Copiilor le place orice activitate care îi implică în mod direct pe ei. Le place să coloreze, să picteze și să meșterească diferite forme până ajung la produsul dorit. De sute de ani, felicitările făcute manual sunt simbolul sărbătorii de 8 martie, așa că astăzi continuăm tradiția și te învățăm cum să îl ajuți pe cel mic să creeze cea mai frumoasă felicitare pentru 8 martie. Învață-l să personalizeze o felicitare handmade pentru 8 martie, iar în ziua cea mare, cu siguranță, te va impresiona!

Felicitări pentru 8 martie de făcut cu copiii

Felicitări pentru 8 martie de făcut cu copiii

Să faci felicitări pentru 8 martie împreună cu cel mic poate fi una dintre activitățile distractive de weekend și, cu trecerea timpului, să fie transformată într-o tradiție a lunii martie.

Este o activitate simplă care nu necesită decât puțină imaginație și chef de distracție. Iată de ce ai nevoie pentru a face o felicitare pentru 8 martie:

     Hârtie colorată;

     Lipici pentru hârtie;

     O farfurie de unică folosință;

     Acuarele și pensulă.

Îți spunem pas cu pas ce ai de făcut pentru a crea cea mai frumoasă felicitare de 8 martie.

Pentru început, pune toate acuarelele pe care vrei să le folosești în farfuria de unică folosință.

Acum, pe hârtia colorată, lasă-ți imaginația liberă și desenează orice formă îți dorești. poți desena inimioare, fluturași, curcubeu, etc. Iar lângă desen, tot cu ajutorul pensulei și culorilor, poți scrie un mesaj pentru mama de 8 martie.

O altă variantă pe care o poți încerca este să faci o felicitare de 8 martie “hand print”. Mai exact, să pui mâna copilului pe hârtia colorată și, cu ajutorul pensulei, să formezi o amprentă a mâinii. Ulterior, cu mai multe culori vei desena întreaga imagine. În felul acesta, vei avea întotdeauna în imagine amprenta mânuței copilului. Odată învățată această activitate, cel mic te va surprinde de 8 martie cu un desen propriu.

Felicitare de 8 martie pentru mama cu inimioare

Felicitare de 8 martie pentru mama cu inimioare

Iată de ce ai nevoie:

     O bucată de carton alb, în format A4;

     Un creion colorat;

     Lipici pentru hârtie;

     Diferite accesorii colorate pentru lipit;

     O sârmă plușată de culoarea roșie;

     Bandă adezivă transparentă.

Cum realizezi manual felicitarea de 8 martie:

Din bucata de sârmă plușată vei forma o inimioară. Pe bucata de carton vei lipi inimioara roșie din sârmă și o vei lăsa acolo până se lipește bine. Dacă observi că inimioara nu este bine fixată, poți să lipești o bucată de bandă dublu adezivă în partea inferioară.

După ce ai lipit inimioara, în interiorul acesteia poți lipi diferite alte accesorii, pentru un efect special. Accesoriile trebuie să fie ușoare, să le poți lipi cu lipici. Poți alege paiete strălucitoare, poți alege o floricică din hârtie sau orice alte detalii mici care încap în interiorul inimioarei.

După ce ai lipit toate accesoriile, scrie deasupra inimioarei un mesaj special pentru Ziua Mamei și asta-i tot!

Cele mai frumoase felicitări de 8 martie sunt cele făcute manual. Copiii vor fi nerăbdători să își exprime sentimentele prin desen, iar mamele se vor emoționa de fiecare dată când vor privi felicitarea personalizată. Pentru inspirație, îți recomandăm și următoarele fotografii. Vezi cum poți face manual cele mai frumoase felicitări de 8 martie!

Alte sfaturi:

X

Adaugă adresa de e-mail pentru a putea descărca fișierul.