Organizare

Produse electrocasnice care nu trebuie să lipsească din bucătărie

December 03, 2019

« înapoi la sfaturi

Pregătirea mesei este un proces ce include o serie de tehnici și etape diverse. Dacă îți place să gătești, dar nu ai suficient timp la dispoziție pentru a încerca preparatele alimentare pe care ți le dorești, trebuie să știi că munca în bucătărie îți este ușurată datorită electrocasnicelor practice, moderne și eficiente. Acum, să gătești este tot mai simplu, iar rezultatele sunt apreciate chiar și de cei mai pretențioși gurmanzi. Am făcut o listă a electrocasnicelor utile în orice bucătărie, indiferent de spațiu ori stil de amenajare. Lista de electrocasnice utile în bucătărie Aparatele electrocasnice, mici sau mari, sunt un ajutor de nădejde în bucătărie. Pe lângă timpul pe care îl economisești, rezultatele pe care le obții sunt cu adevărat spectaculoase. Unde mai pui că diminețile sunt mult mai relaxate știind că în doar câteva clipe poți pregătit cel mai bun mic dejun. Iată și care sunt produsele electrocasnice care îți ușurează munca.

Fierbător Russell Hobbs

Un ajutor de nădejde în bucătărie în orice moment al zilei. Un fierbător electric te va ajuta să încălzești apă pentru ceai, cafea sau ciocolată caldă în doar 50 de secunde. Este produsul ideal pentru întreaga locuință deoarece acoperă nevoile fiecăruia dintre membrii familie. Fierbătorul Russell Hobbs are o capacitate de 1,7 litri și capac ergonomic cu balamale.

Cafetieră Russell Hobbs

Aparatul fără de care o bucătărie nu este completă, cafetiera Russell Hobbs îți va face diminețile mai frumoase. Cu ajutorul ei vei pregăti cele mai aromate cafele, chiar până la 15 cești. Cafetiera are o carafă din sticlă de 1,25 litri, control digital cu ecran LCD, dar și funcția de menținere la cald pentru 40 de minute.

Prăjitor de pâine Russell Hobbs

O gustare rapidă pe care o poți avea de acum înainte în fiecare dimineață datorită prăjitorului de pâine Russell Hobbs. Este un aparat din inox cu nivel de prăjire ajustabil, dar și cu grătar pentru chiftele.

Mixer Russel Hobbs

Mixerul nu trebuie să îți lipsească din bucătărie dacă ești pasionat de gătit și de prepararea deserturilor. Este instrumentul care poate fi folosit cu succes la pregătirea mai multor aluaturi moi pentru brioșe, clătite ori diferite creme. Mixerul Russel Hobbs beneficiază de 5 setări de viteză plus funcție Turbo, 2 palete cromate și 2 accesorii cromate pentru aluat. Vei putea pregăti creme gustoase la puterea de 250 W.

Mixer vertical 3 în 1 Russell Hobbs

De acum, să pregătești supe creme ori să pasezi ingredientele din bucătărie va fi mult mai simplu. Mixerul vertical din gama Russel Hobbs este format din tel, tocător, vas de 700 ml și vas de tocat de 500 ml. Are o putere de 500 W și două setări de viteză, iar în plus funcția Pulse.

Mini tocător Russell Hobbs

Un mini tocător electric va face de acum înainte toată treaba în locul tău. Cu ajutorul lui poți toca o cantitate mai mare de legume în doar câteva momente. Este un produs ce funcționează printr-o singură atingere și are o lamă universală din inox. Mini tocătorul Russell Hobbs deține un bol de sticlă cu o capacitate de 1 L, un bol de 500 ml și un capac pentru depozitare.

Toate aceste electrocasnice moderne îți vor fi de folos în bucătărie, iar casa ta va deveni elegantă și primitoare. Știm că timpul tău este prețios, așa că ne dorim să beneficiezi de electrocasnicele Russell Hobbs cât mai repede. În rețeaua de magazine LaDoiPași vei găsi gama variată de produse electrocasnice, care va corespunde nevoilor întregii familii.

Grăbește-te, în perioada 5 noiembrie - 31 decembrie, magazinele LaDoiPași te așteaptă cu reduceri de 35% la electrocasnicele din gama Russell Hobbs.

Alte sfaturi:

X

Adaugă adresa de e-mail pentru a putea descărca fișierul.